Vaijerisahaukset paksuihinkin rakenteisiin Helsingissä ja koko Uudellamaalla

Pro Hole Oy:ltä saat paksuihinkin rakenteisiin purevat vaijerisahaukset ammattitaidolla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja koko Uudenmaan alueella. Meillä on pitkä kokemus timanttisahauksesta ja vaijerisahauksesta vaativissakin kohteissa. 

Ota yhteyttä!

Vaijerisahaukset timanttivaijerilla

Vaijerisahauksessa leikkaus tapahtuu timanttivaijerin avulla. Timanttivaijeri pujotetaan leikattavan rakenteen ympäri ja sahaavasti liikkuva vaijeri kiristetään hitaasti rakenteen läpi. Vaijerisaha toimii voimavirralla, ja vaijeria jäähdytetään sahauksen aikana.

Vaijeri voi olla jopa kymmeniä metrejä pitkä, joten vaijerisahalla voidaan leikata paksujakin kohteita. Meiltä onnistuu myös harppivaijerisahaus, jolla saadaan kaarimaisia tai täysin pyöreitä reikiä.

 

Vaijerisaha on ratkaisu monenlaisiin leikkaus- ja sahaustarpeisiin vaativissakin
olosuhteissa. Parhaan lopputuloksen saat, kun annat vaijerisahauksen ammattilaisen hoidettavaksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Vaijerisahaukset vaativille rakenteille

Vaijerilla voidaan leikata metallia, betonia, kiveä tai vaikka kalliota. Vaijerisahalla päästään läpi raskaastikin raudoitetuista materiaaleista vaivatta. Sahaus tapahtuu myös liki äänettömästi.

 

Vaijerisahausta käytetään sahausmenetelmänä, kun sahaus tavallisella timanttisahalla ei onnistu sahattavan kohteen muodon tai paksuuden vuoksi. Vaijerisahalla voidaan leikata haastavissakin paikoissa, kuten purkutyömailla, tunneleissa ja veden alla. Vaijerisaha on tärinätön vaihtoehto louhinnalle, kun työskennellään rakennusten läheisyydessä.

 

Harppivaijerisahauksella saamme aikaiseksi kaarimaisia ja pyöreitä reikiä paksuihinkin rakenteisiin.

Kysy lisätietoja

Vaijerisahaukset kattavasti

Yleensä käytämme vaijerisahausta paksujen seinien tai lattioiden leikkaamiseen sekä pilarien ja palkkien sahaamiseen. Hyödynnämme vaijerisahausta myös tarvittaessa esimerkiksi suurten raudoitettujen kohteiden purkamisessa ja perustusten purkamisessa. Tartumme vaijerisahaan myös silloin, kun tarvitaan sahausta meluherkässä tai tärinälle herkässä tilassa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää vaijerisahauksesta ja muista palveluistamme! Etsimme työmaallesi sopivan vaihtoehdon.