Timanttiporaukset ja vaahtoeristysruiskutukset Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella

Kaikki yhteystietomme

Pro Hole Oy toteuttaa timanttiporaukset ja -sahaukset pitkällä kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä muualla Uudenmaan alueella. Yrityksemme on työskennellyt timanttitöiden parissa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan, joten voit taatusti luottaa osaamiseemme.

Timanttiporausten ja -sahausten lisäksi toteutamme myös vaahtoeristysruiskutukset. Polyurea on vedenpitävä pinnoite, joka kestää erittäin hyvin kulutusta ja säilyttää elastiset ominaisuutensa murtumatta tai pehmenemättä.


Ota yhteyttä timantinkovaan tekijään ja pyydä meiltä tarjous!

Timanttiporaus

Timanttiporaus on erinomainen menetelmä sekä uudis- että korjausrakentamisessa, sillä se ei aiheuta pölyä eikä runkomelua. Monesti asiakkaan ei siis tarvitse keskeyttää toimintaansa timanttiporaustyön ajaksi. Me teemme timanttiporalla reiät lattioihin, seiniin sekä kattoihin. Kuulumme niiden harvojen tekijöiden joukkoon Suomessa, joilla on jo useamman vuosikymmenen kokemus timanttiporauksista.

Timanttisahaus

Timanttisahaus mahdollistaa kiviaineksen siistin ja pölyttömän leikkauksen. Työn suorittajan on oltava ammattitaitoinen ja tarkka hyvän lopputuloksen takaamiseksi. Taitava timanttisahaaja pystyy suorittamaan leikkauksia todella ahtaissa ja muuten hankalissa paikoissa, joissa olisi mahdotonta toimia muilla metodeilla. Kalustoomme kuuluu monenlaisia sahoja, joita voidaan hyödyntää kohteesta riippuen.

ICYNENE-eristevaahto

Oikean eristeen käyttäminen on ratkaisevassa roolissa sekä uuden kodin rakentamisessa että vanhan kunnostamisessa. Hyvä eriste takaa terveellisen sisäilman. Se suojaa ja tuo mukavuutta. Kosteudenhallinta estää vesivahingot ja poistaa riskin veden kertymisestä rakenteisiin. Ilmatiivis ICYNENE-eristevaahto täyttää jokaisen kolon, tarjoten täydellisen suojan. Suunnittelun ja toteutuksen joustavuus on vain yksi niistä lukuisista hyödyistä, joita tämä elastinen eristevaahto tarjoaa.

Saavuta pitkäaikaisia hyötyjä energiatehokkuuteen ja kustannuksiin!

Päätös käyttää vaahtoeristysruiskutusta on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin. Saat asennuksesta syntyvät kulut takaisin moninkertaisina saavutetun energiatehokkuuden myötä. Tämä materiaali eristää tehokkaasti ja tuo muita lukuisia hyötyjä sen käyttäjälle. 

Valitsemalla vaahtoeristysruiskutuksen saat muun muassa seuraavat hyödyt:

 • Saat huomattavia lämmitys- ja viilennyskustannussäästöjä kuukausittain.

 • Parannat kotisi energiatehokkuutta käyttämällä LVI-laitteitasi vähemmän.

 • Vähennät kotisi viilennykseen ja lämmitykseen tarvittavaa energiankulutusta .

 • Kasvatat kotisi jälleenmyyntiarvoa.

 • Vähennät allergeenien, saasteiden ja kosteuden tunkeutumista kotiisi.

 • Vähennät hengitystiesairauksien, -rasituksen sekä homeen vaaraa.

 • Parannat kotisi sisäilmanlaatua.

 • Vähennät vetoa ja lämpötilan epätasaisuutta.

 • Madallat melun tasoa ulkoa ja sisältä tulevista lähteistä.

 • Parannat kotisi homeettomuutta.

 • Vältät jyrsijöiden ja torakoiden pesiytymisen talosi rakenteisiin.

 • Vankistat talosi rakenteita.